Холивудските звезди АнджелинаДжоли и ГуинетПолтроу се присъединиха към актрисите, които обвиняват

...
Холивудските звезди АнджелинаДжоли и ГуинетПолтроу се присъединиха към актрисите, които обвиняват
Коментари Харесай

И Анджелина Джоли обвини Харви Уайнстийн в сексуален тормоз

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу  се причислиха към актрисите, които упрекват в полов тормоз холивудския продуцент Харви Уайнстийн .

„ Имах неприятно преживяване с Харви Уайнстийн в моята младост. В резултат в никакъв случай повече не работих с него. Предупреждавах и сътрудниците да внимават с него. Такова държание е безусловно неприемливо, без значение от сферата или страната, в която работим “, разкри Анджелина Джоли в писмо.

За неприятни си опит с продуцента показа и Гуинет Полтроу .
 Гуинет Полтроу Гуинет ПолтроуGulliver/Getty Images
Тя описа пред „ Ню Йорк таймс “, че когато била на 22 години Харви Уайнстийн ѝ предложил роля във кино лентата „ Ема “.

Преди началото на фотосите той я повикал в хотелската си стая, където ѝ предложил да се отдадат на разтривки в спалнята. „ Бях просто дете, бях ужасена “, спомня си носителката на Оскар .

Актрисата попарила мераците на Уайнстийн и се оплакала на тогавашния си другар Брад Пит , който изискал пояснение от продуцента. В резултат Харви Уайнстийн предизвестил Гуинет да си мълчи.

„ Помислих си, че ще ме уволни “, спомня си актрисата .

Сред оплакалите се от Уайнстийн са и актрисите  Ашли Джъд , Розана Аркет и Роуз Макгауън

В началото на октомври Харви Уайнстийн беше уволнен от продуцентската компания, на която е съосновател.
 Харви Уайнстийн Харви УайнстийнGulliver/Getty Images
Уволнението пристигна след публикация на " Ню Йорк таймс ", в която се споделя, че съоснователят на фирмите " Мирамакс " и " Уайнстийн къмпани " е тормозел полово дами в интервал, обхващащ близо три десетилетия.

Харви Уайнстийн е измежду най-успешните продуценти в Холивуд. Работил е над десетки световноизвестни филми, в това число над " Убий Бил " и " Убий Бил 2 " на Куентин Тарантино и поредицата " Писък ".

Отличен е с награди БАФТА и Оскар за продуцирането на трагикомедията " Влюбеният Шекспир " (1998). Харви Уайнстийн е също съосновател на компанията " Мирамакс ", продуцирала паметния филм " Криминале " на Тарантино.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР